Asbest subsidie

Kom ik in aanmerking voor asbest subsidie?

Het verwijderen van asbest is voor veel mensen een flinke kostenpost. In 2016 is er hiervoor een behoorlijk subsidiebedrag door de overheid beschikbaar gesteld, helaas is dit budget inmiddels uitgeput. Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting, de provincies, gemeenten, banken en de Rijksoverheid bereiden nu echter een ander fonds voor dat in 2020 vrij zal komen. Stedupro heeft ruime ervaring met het aanvragen van asbestsubsidie en is altijd op de hoogte van de nieuwste regelgeving. Benieuwd hoe u hiervan kunt profiteren?

Asbestsubsidie aanvragen met hulp van Stedupro

Op het moment bedraagt het totale oppervlak aan asbestdaken in Nederland nog zo’n 80 miljoen vierkante meter. Een asbestdak wordt niet gedekt door de verzekering en is in de toekomst mogelijk verboden. Gelukkig komen particulieren en bedrijven bij nieuwe regelgeving eventueel in aanmerking voor asbest subsidies en leningen. Omdat deze regelingen afhankelijk zijn van ontwikkelingen in de politiek en daarnaast ook vrij ingewikkeld zijn, staat Stedupro graag voor u klaar met advies en de nodige hulp.

Wilt u niks missen over nieuws rond asbestsubsidies?

Asbestsubsidie - hou mij op de hoogte

Persoonlijk advies asbestsubsidie

Processen omtrent subsidie en financiering zijn ingewikkeld en voortdurend onderworpen aan verandering. Wij adviseren u graag over de financieringsmogelijkheden omtrent asbestsanering. Daarbij geven we u uitgebreid advies op maat.

  • Daan Vorst
  • Verkoop en ontwikkeling

Neem contact op met Stedupro

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar top