Asbestsanering

Asbestsanering bij Stedupro: efficiënt opsporen en veilig verwijderen

Als er asbest is ontdekt, dan is het van belang dat een partij gespecialiseerd in asbestsanering op een veilige en zorgvuldige manier te werk gaat. Onjuiste verwijdering van asbest kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Voor de persoon die het asbest verwijdert, maar zeker ook voor de directe werk- en leefomgeving rond de plaats waar het asbest zich bevindt. Stedupro heeft jarenlange ervaring in asbestsanering. Daardoor weten we precies hoe dit proces in zijn werk gaat. We helpen u graag met eigen, goed gekwalificeerd personeel en hoogwaardig materieel, waardoor we zeer efficiënt en veilig werken.

asbestsanering met STEDUPRO

Asbestsanering snel en eenvoudig geregeld

Veruit het grootste deel van alle asbestsaneringsprojecten bestaat uit het verwijderen van asbest daken. In de meeste gevallen is het wenselijk een dak meteen na verwijdering van het asbest weer dicht te leggen. U wilt immers niet dat vocht en vuil uw pand binnen komen. Daarom is er bij Stedupro altijd een nauwe samenwerking en afstemming tussen ons eigen asbest saneringsteam dat het oude dak verwijdert en onze eigen montageploeg die het nieuwe dak plaatst. Deze aanpak garandeert dat we uiterst snel kunnen werken. Daarbij bieden we een ruime keuze aan nieuwe dakbedekking: van golfplaten en damwandplaten tot sandwichpanelen en pvc platen. Zo is er altijd een oplossing die naadloos past bij uw situatie.

Asbest hoeft overigens natuurlijk niet altijd in de vorm van een golfplaat op je dak te liggen. Asbest plafondplaten, asbest vloeren, asbest wanden: ook dat komt regelmatig voor. Wij regelen alle vormen van asbestsanering. Van A tot Z.

Complete service in asbestsanering én vernieuwing

Wij saneren asbest en vernieuwen daarna meteen uw dak, wand, gevel of vloer. Met eigen sanerings- en montageteams.

Persoonlijke begeleiding en heldere documentatie

In de wet zijn strenge eisen vastgelegd als het gaat om de documentering van asbestsanering. U krijgt van ons altijd een uitvoerige beschrijving en werkplan voordat we aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat de sanering volledig voldoet aan alle wettelijke eisen.

10 jaar garantie zonder zorgen

Omdat we uitsluitend met goed opgeleide mensen en hoogwaardig materieel werken en daarmee zorgvuldig en veilig asbest opsporen en verwijderen, bieden wij 10 jaar garantie op ons werk.

Asbest inventarisatie

Bij verbouw, renovatie of sloop wilt u zo snel mogelijk weten of uw dak asbest bevat. Stap 1 van ons proces is een asbest inventarisatie. Een asbest inventarisatie rapport is noodzakelijk om uitsluitsel te geven.

Asbest subsidie

De volgende stap in ons proces is de subsidieaanvraag om asbest te verwijderen. Wij ontzorgen u graag met de aanvraag van asbest subsidie door u te voorzien van de nodige hulp. Daarbij geven we u advies op maat dat aansluit bij uw vraag.

Asbest dak vervangen

Als blijkt dat u asbest op uw dak heeft wilt u hier zo snel mogelijk vanaf, voordat er schadelijke vezels vrijkomen. Wij verwijderen vakkundig al het asbest op uw dak en installeren binnen twee dagen uw nieuwe dak. Ook voor asbestsanering bent u bij ons aan het juiste adres.
Projecten

Neem contact op met Stedupro

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar top